Alt du skal vide om Tv Serien Stranger Things

Alt du skal vide om Tv Serien Stranger Things

0 Comments

Stranger Things er en amerikansk science fiction-horror web-tv-serie skabt, skrevet og instrueret af Duffer Brothers. Den første sæson af Stranger Things blev udgivet på Netflix den 15. juli 2016. Den anden sæson blev udgivet den 27. oktober 2017.

Serien foregår i den fiktive by Hawkins i Indiana og handler om en ung dreng, der forsvinder ud i den blå luft. Mens venner, familie og lokalt politi leder efter svar på, hvad der skete med ham, bliver de trukket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige regeringseksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en meget mærkelig lille pige.

Hvad handler episoderne om?

Stranger Things er en amerikansk science fiction-horror web-tv-serie skabt, skrevet og instrueret af Duffer Brothers. Den første sæson består af otte afsnit, der blev udgivet på Netflix verden over den 15. juli 2016.

Den første sæson følger eventyrene for en gruppe børn i Hawkins, Indiana, som opdager, at deres lille by faktisk er et omfattende eksperiment skabt af en skyggefuld regeringsorganisation kaldet "Department of Energy" (DOE). De skal arbejde sammen for at forhindre en ondsindet enhed i at dræbe dem og ødelægge deres by.

Sæson 2 fortsætter historien med Eleven (Millie Bobby Brown) og hendes venner, der håndterer følgerne af Wills død, mens de forsøger at finde ud af, hvem der står bag det hele.

Hvor mange afsnit er der i sæson 1?

Stranger Things er en amerikansk science fiction-horror web-tv-serie skabt, skrevet, instrueret og co-executive produceret af Duffer Brothers.

Der er 8 afsnit i sæson 1 af Stranger Things.

Hvor mange afsnit er der i serien, og hvornår blev den udgivet?

Stranger Things er en amerikansk science fiction-horror web-tv-serie skabt, skrevet og instrueret af Duffer Brothers.

Den første sæson af serien blev udgivet på Netflix den 15. juli 2016. Den bestod af 8 afsnit. Anden sæson udkom den 27. oktober 2017. Den bestod af 9 afsnit. Den tredje sæson udkommer i 2019, og den vil også bestå af 8 afsnit.

Hvad er tv-seriens historie?

Stranger Things er en amerikansk science fiction tv-serie skabt af Duffer Brothers. Den fortæller historien om en gruppe børn i 1980'ernes Indiana, som efterforsker et mysterium, der involverer deres forsvundne ven, Will.

Serien har Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo og Caleb McLaughlin i hovedrollerne.

Den er produceret af Netflix og havde premiere den 15. juli 2016.

Duffer Brothers blev først interesseret i at arbejde på Stranger Things efter at have set "Stand by Me" (1986). De ønskede at skabe noget lignende, men med et moderne twist. De ønskede også at udforske begrebet overnaturlige kræfter, og hvordan de er forbundet med nogle menneskers evne til at fornemme dem.

Netflix havde ledt efter originalt indhold fra nye filmskabere til deres streamingtjeneste og så potentiale i ideen.

Hvad er nogle af troper og temaer i dette tv-program?

Dette tv-program foregår i 1980'erne og kredser om en gruppe børn, der er på en mission for at finde deres mistede ven.

Showet starter med forsvinden af Will, en 12-årig dreng, der bor i Hawkins, Indiana. Hans mor Joyce, politichef Jim Hopper og hans venner Mike, Dustin og Lucas leder efter ham.

De finder hurtigt ud af, at Will blev taget af et overjordisk væsen fra "Upside Down"-universet.

Børnene bliver derefter trukket ind i denne anden verden, hvor de skal hjælpe med at redde deres ven fra et ondt væsen.

Hvem er karaktererne i denne serie?

Serien foregår i den fiktive by Hawkins, Indiana, i 1980'erne. Historien følger en gruppe børn, der spiller Dungeons & Dragons og senere opdager, at virkelige monstre og overnaturlige fænomener er forbundet med deres spil.

Den fortæller historien om fire børn: Mike Wheeler, Dustin Henderson, Lucas Sinclair og Eleven. De er på en søgen efter at finde deres forsvundne ven Will Byers, efter han forsvinder fra deres yndlingssted – The Upside Down.

Hvad er de interessante fakta om serien?

Stranger Things er en populær tv-serie, der har tiltrukket mange seere.

Showet blev udgivet på Netflix den 15. juli 2016. Det har modtaget kritikerrost for sin karakterisering, tempo, atmosfære og skuespil.

Hvornår blev Stranger Things luftet?

Den første sæson af Stranger Things blev sendt på Netflix den 15. juli 2016.

Denne sektion vil handle om udgivelsesdatoen for Stranger Things, som var den 15. juli 2016.

Hvad er soundtracket til denne serie?

Soundtracket til Stranger Things er komponeret af Michael Stein og Kyle Dixon. Musikken er både uhyggelig og nostalgisk, hvilket fanger stemningen i showet perfekt.

Soundtracket byder på en bred vifte af genrer, fra synth-drevne stykker til guitartunge numre.

Related Posts