Introduktion til alle Marvels fantastiske superheltefilm

Introduktion til alle Marvels fantastiske superheltefilm

0 Comments

Marvel har domineret superheltefilmverdenen med deres fantastiske film. Med så mange film at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Her er nogle af de bedste Marvel-film, og hvad der gør dem så gode.

Jernmand:

Dette er en af de første Marvel-film, og den satte præcedens for alle fremtidige Marvel-film. Robert Downey Jr. portrætterer Tony Stark, som er en ingeniør og videnskabsmand, der skaber en kraftfuld rustning for at forsvare sig mod sine fjender. Filmen introducerer os også til Black Widow, Nick Fury og Phil Coulson – som alle også vil blive set i andre Marvel-film. Iron Man er kendt for at være vittig såvel som at være en stærk leder, der ikke tager noget lort fra nogen.

Kaptajn Amerika:

Denne film introducerer os til Steve Rogers (alias Captain America), som fik supersoldatserum af Dr. Erskine for at blive stærkere og hurtigere end nogen anden

Hvem er skurken i Thor?

Loke er skurken i Thor.

Thor er en superheltefilm, der blev udgivet i 2011. Den blev instrueret af Kenneth Branagh og har Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Anthony Hopkins og Idris Elba i hovedrollerne.

Thors hovedskurk er Loki, som spilles af Tom Hiddleston. Han har magten til at ændre størrelse og form efter ønske og besidder også overmenneskelig styrke. Han vil være konge af Asgård, men hans egen far Odin vil ikke have ham til at være konge, så han forsøger at dræbe ham med et spyd.

Skal du læse tegneserierne for at nyde filmene?

Marvel-filmene er meget populære. Tegneserierne, som er kilden til filmene, har også mange fans. Men skal man læse tegneserierne for at nyde filmene?

Der er ingen grund til at læse tegneserierne for at nyde filmene. Marvel-filmene er lavet til alle, og de kan nydes uden at læse nogen af tegneserierne. Nogle mennesker kan lide at læse dem, fordi det giver dem mere indsigt i, hvad der foregår i en film, og de kan lide at vide, hvordan bestemte karakterer interagerer med hinanden.

Hvad synes du om Avengers?

Det er svært at benægte, at Marvels filmfranchise er en af de mest succesrige franchise i verden. Den har haft succes i både tegneserie-tilpasninger og filmatiseringer. The Avengers er et superheltehold skabt af Marvel-tegneserier, som har deltaget i mange eventyr gennem årene.

The Avengers er et hold af superhelte, der er gået sammen for at bekæmpe det onde og redde verden. De har eksisteret siden 1963, hvor de blev skabt af Stan Lee og Jack Kirby. De har haft mange forskellige medlemmer gennem årene, herunder Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Scarlet Witch, Vision og Ant-Man.

I 2008 optrådte de for første gang på skærmen med Iron Man. I 2012 havde de deres første optræden på storskærm i The Avengers som en gruppe superhelte, der gik sammen for at bekæmpe Loki og hans hær fra at erobre Jorden.

Den originale lineup bestod af Iron Man (spillet af Robert Downey Jr.), Hulk (spillet af Mark Ruff)

Hvilke andre superhelte har Marvel udover Spiderman og Iron Man?

Marvel er et firma, der er kendt for sin filmserie. Udover Spiderman og Iron Man har Marvel en masse andre superhelte.

I Marvel Cinematic Universe er Avengers et af de mest populære superheltehold. De består af Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow og Hawkeye. Avengers blev dannet for at beskytte Jorden mod enhver trussel, der kunne bringe den i fare.

The Guardians of the Galaxy er et andet hold i Marvel Cinematic Universe, men de har en anden tilgang til at beskytte Jorden – de vil bare have det sjovt! Dette hold inkluderer Star-Lord (Peter Quill), Gamora, Drax the Destroyer og Groot (træet).

Hvor mange film er der i Marvel-universet?

Marvel har lavet film siden begyndelsen af 2000'erne. De har skabt 18 film i Marvel Cinematic Universe og arbejder i øjeblikket på den nittende.

Følgende er en liste over alle Marvels film:

– Iron Man (2008)

– The Incredible Hulk (2008)

– Iron Man 2 (2010)

– Thor (2011)

– Captain America: The First Avenger (2011)

– Avengers Assemble (2012)

– Iron Man 3 (2013)

– Thor: The Dark World (2013)

– Captain America: The Winter Soldier (2014) – Guardians of the Galaxy, Vol. 1. (2014).

Hvad er historien om Iron Man?

Iron Man er en fiktiv superhelt i Marvel Comics-universet.

Karakteren optræder første gang i Tales of Suspense #39 (cover-dateret marts 1963) af Stan Lee og Larry Lieber, som industrimanden og geniale opfinder Tony Stark.

Hvilken superheltefilm udkommer i år?

I år udgiver Marvel tre film i Marvel Cinematic Universe. Den første film er Captain America: Civil War, som udkommer den 6. maj. Den anden film er Doctor Strange, som udkommer den 4. november. Og den tredje film er Guardians of the Galaxy Vol. 2, som udkommer den 5. maj.

Hvem er skurken i Black Panther?

Skurken i Black Panther er Erik Killmonger, spillet af Michael B. Jordan. Han er en Wakandan-amerikaner, der søger at vælte kongen af Wakanda, T'Challa, og overtage hans trone.

Han ønsker at drage fordel af vibraniumet for at bevæbne sorte mennesker over hele verden med våben, der kan ødelægge enhver anden race.

Related Posts