Pulp Fiction - 10 fakta du skal vide om denne fantastiske film

Pulp Fiction – 10 fakta du skal vide om denne fantastiske film

0 Comments

Pulp Fiction er en amerikansk krimifilm, som blev udgivet i 1994. Den er skrevet og instrueret af Quentin Tarantino. Filmen er blevet rangeret som den bedste film i 1990'erne og har en kultfølge.

1) Pulp Fiction blev skrevet på tre uger

2) Titlen refererer til de papirmassemagasiner og hårdkogte kriminalromaner, der var populære fra 1940'erne til 1960'erne

3) Pulp Fiction betragtes som et af Tarantinos største værker

4) Det er en ikke-lineær fortælling med stor brug af bandeord, vold og blod

5) Filmen er blevet rangeret som en af de bedste film nogensinde lavet af forskellige publikationer

6) Den vandt to Oscars for bedste originale manuskript og bedste mandlige birolle (for John Travolta)

7) I 2012 blev det anset for "kulturelt, historisk eller æstetisk betydningsfuldt" af Library of Congress og føjet til National Film Registry

8)

Hvem er skuespillerne i Pulp Fiction?

Pulp Fiction er en amerikansk sort komedie-krimifilm fra 1994 skrevet og instrueret af Quentin Tarantino. Filmen følger de krydsende liv for to pøbelmordere, en bokser, en gangsters kone og et par diner-banditter.

Filmen Pulp Fiction er skrevet og instrueret af Quentin Tarantino. Den blev udgivet i 1994 og følger de krydsende liv for to pøbelmordere, en bokser, en gangsters kone og et par diner-banditter.

Hvad er filmens genre?

Filmen Pulp Fiction er en drama-thriller-genre.

Filmen Pulp Fiction er en drama-thriller-genre.

Hvad er nogle af de udfordringer, Quentin Tarantino stod over for, da han lavede denne film?

Filmen Pulp Fiction er en amerikansk krimifilm fra 1994, skrevet og instrueret af Quentin Tarantino. Den blev nomineret til syv Oscars og vandt for bedste originale manuskript.

Filmens titel refererer til papirmassemagasiner og hårdkogte kriminalromaner, der var populære i midten af det 20. århundrede, kendt for deres grafiske vold og slagkraftige dialog.

Pulp Fiction er en sort komedie, der fokuserer på to lejemordere, Vincent Vega (John Travolta) og Jules Winnfield (Samuel L. Jackson), som er ude for at hente en kuffert stjålet fra deres arbejdsgiver, pøbelboss Marsellus Wallace (Ving Rhames). Filmen skildrer fire segmenter, der foregår i Los Angeles: Vincents partnerskab med Jules; Vincents kone Mias (Uma Thurman) mord af en ukendt overfaldsmand; Jules' konfrontation med Vincent om hans mistanke om utroskab; og endelig Jules' konfrontation med Marsellus om tyveriet af hans dokumentmappe.

Hvad er filmens spilletid?

Pulp Fiction er en amerikansk krimifilm fra 1994, skrevet og instrueret af Quentin Tarantino.

Spilletiden for filmen er 1 time 54 minutter.

Hvad er filmens budget?

Filmens budget er ikke tilgængeligt.

Filmens budget er ikke tilgængeligt.

Hvad er varigheden af Pulp Fiction?

Pulp Fiction er en amerikansk krimifilm fra 1994, skrevet og instrueret af Quentin Tarantino.

Varigheden af Pulp Fiction er 154 minutter.

Hvad tror du er meningen med Ulvens navn i Pulp Fiction?

Ulvens navn i Pulp Fiction er Vincent Vega. Han er partner til Jules Winnfield, hovedpersonen i filmen.

Hvor længe blev Pulp Fiction optaget?

Pulp Fiction er en amerikansk krimifilm fra 1994, skrevet og instrueret af Quentin Tarantino. Det var Tarantinos første spillefilm og anses for at være en klassiker.

Filmen blev filmet i omkring tre måneder i 1993, fra oktober til december.

Hvem er forfatterne af Pulp Fiction?

Filmen Pulp Fiction er en amerikansk krimi fra 1994 instrueret af Quentin Tarantino. Manuskriptet til filmen er skrevet af Quentin Tarantino og Roger Avary.

Historien om filmen kredser om to pøbelmordere, Jules Winnfield og Vincent Vega. De bliver sendt for at hente en dokumentmappe fra deres chefs rival, som også er narkohandler. Filmen handler om deres eventyr i Hollywood, mens de tager på denne mission, såvel som deres personlige liv.

Hvad er producenterne af Pulp Fiction?

Pulp Fiction er en amerikansk krimifilm fra 1994, der er produceret af Quentin Tarantino og Roger Avery.

Filmen Pulp Fiction er et eksempel på en film med en utraditionel fortælling. Historien foregår i Los Angeles, Californien og følger livet af to pøbelmordere (Vincent Vega og Jules Winnfield), som er ude for at hente en kuffert, der er stjålet fra deres chef (Marvin).

Related Posts